Kracht- en Totemdieren.

Ruimte voor je slogan

Ontmoeting met je krachtdier.

In Sjamanistische tradities en geneeswijzen wordt veel gewerkt met krachtdieren. Een krachtdier is een dier vanuit hogere dimensies dat je wat te vertellen heeft en je komt helpen met je levenspad. Het heeft soms bepaalde boodschappen voor je of is er gewoon als ondersteuning. Heb je éénmaal je krachtdier ontmoet, let dan op allerlei signalen die op je pad komen; je krachtdier kent vele methodes om zijn aanwezigheid aan jou kenbaar te maken.

Je kunt hem aanroepen voor hulp, vragen om kracht en advies bij moeilijke situaties. Stem je af in meditatie op je krachtdier en het zal aan jou verschijnen. Hoop niet teveel op een bepaald dier. Wees niet teleurgesteld als er een ander dier verschijnt dan je verwacht had. Elk dier is bijzonder en heeft zijn eigen unieke eigenschap! In de volgende oefening nodig jij jouw krachtdier uit om bij je te komen.

Krachtdieren en spirithelpers zijn spiritdieren/ spirituele gidsen. Ze helpen en begeleiden je om in je eigen kracht te gaan en deze te versterken. Iedereen heeft een krachtdier en/of spirithelper. Het dier kan je helpen op diverse manieren, op spiritueel gebied maar ook met je dagelijkse bezigheden. Vaak voel je al aangetrokken tot een dier of kom je het vaak tegen dat zegt natuurlijk al iets. Krachtdieren kunnen voor een bepaalde tijd in je leven verschijnen zolang je de kracht van dit speciale dier nodig hebt, maar ze kunnen ook een heel leven bij je blijven en je kan er ook meerdere hebben. Elk dier staat voor bepaalde kwaliteiten.

Sjamanen waren van oudsher healer, raadgever en helderziende van hun stam. Zij gebruikten de trancereis voor het genezen van zieken, het terughalen van verdwenen energie, het ontvangen van visioenen en het tot stand brengen van veranderingen in de fysieke wereld. Een van de basistechnieken van de sjamaan is 'reizen'. Reizen op de sjamaanse manier betekent een reis naar binnen maken. Gewoon thuis, alleen of in een groep, met je ogen dicht, als in een meditatie. In jou ligt een wereld van kennis, die bereikbaar is door middel van een lichte trance onder begeleiding van drum en mijn stem en het maken van een reisje!

Je kunt door het maken van een innerlijke reis je vraag onderzoeken en uitwerken en je krijgt de inzichten die voor jou op dat moment beschikbaar zijn. En je kunt ook nog leren om jezelf te helen door het maken van een sjamaanse reis want in deze tijd zijn het niet langer alleen de sjamanen, die deze reizen kunnen maken. Door het bewust worden en herinneren van het collectieve bewustzijn, zijn we nu in staat om op deze wijze door tijd en ruimte te reizen en oude wijsheid weer terug te halen en te integreren in ons leven.

Veel mensen zijn gefascineerd door sommige dieren en hun eigenschappen.  De brutaliteit van de ekster, de kracht van het paard, de snelheid van een cheeta of de trouw van een hond. Te spelen als de otter, een eigen mening hebben zoals de ezel of tevreden zijn met jezelf zoals de kat. In dieren zien we eigenschappen die ons aanspreken en die we waarderen.

In deze workshop 'Ontmoeting met je krachtdier' gaan we op zoek naar ons krachtdier. Een krachtdier is een dier dat als voorbeeld kan dienen en waarvan de eigenschappen je inspireren om meer in balans te komen in het leven. In de workshop leer je in een geleide meditatie je eigen krachtdier kennen. Daarna verkennen we de eigenschappen van het dier en gaan we ook in op de betekenis van jouw persoonlijke krachtdier. Je krijgt tips mee hoe je meer kunt leren van je krachtdier. Ook gaan we tijdens de workshop Ontmoeting met je krachtdier dieper in op de functie van krachtdieren en spirithelpers in het algemeen. De workshop is geschikt voor zowel mensen die geen ervaring hebben als ervarende reizigers.

We kunnen dit binnen of buiten gaan doen. Gaan we naar buiten dan gaan we rustig wandelend naar een bos met oeroude grafheuvels of we zoeken een andere plek. Ik ken een aantal krachtplaatsen en we gaan invoelen welke bij jou zoektocht past. Je kunt op zoek gaan naar je Krachtdier of naar dingen die je wilt oplossen/loslaten. Wat je wilt vragen of waar je naar opzoek bent, dat is geheel aan jou. Na deze reis wandelen we in stilte terug. Vooral dit laatste is belangrijk omdat je dan alles goed tot je door kunt laten dringen. De stilte zorgt ervoor dat je nog even bij jezelf kunt blijven. Misschien zie je voorwerpen onderweg die je roepen, dit kan van alles zijn. Je kunt deze dan meenemen en er eventueel thuis een krachtvoorwerp van maken. Kies je ervoor om deze zoektocht in de natuur te gaan doen dan raad ik je aan om gepaste kleding en schoenen aan te doen en in beide gevallen kleding aan te trekken waarin je je op je gemak voelt. Het is dan ook handig om een matje mee te nemen of een oude slaapzak waar je op kunt liggen. Naderhand bespreken we onder het genot van een kopje thee, koffie of wat anders wat je allemaal hebt beleefd. En waar jouw krachtdier voor staat, hoe je hem of haar kunt gebruiken in het dagelijks leven en wat je van hem of haar kunt leren.

Deze meditatie is zeer bijzonder, laat je meeslepen door de trommel en mijn stem! Ga deze reis maken voor inzicht, helderheid en visie. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan voor een workshop 1 op 1 of met een door u samengesteld groepje maximaal 6 personen.

Wilt u meer informatie over deze workshop, neemt u dan even contact met mij op. Dit kan via ons E-mailadres: info@kracht-entotemdieren.com of u kunt mij bellen op +31 (0)6 49 91 693.

De kosten van deze workshop bedraagt €45.00 per persoon. Aan deze workshop is geen tijdslimiet verbonden. Indien u met een groep komt van minimaal 3 personen dan krijgt u een korting van 5% u betaald dan slechts €42.75 per persoon, komt u met een groep van 4 personen of meer tot een maximum van 6 personen, dan krijgt u een korting van 10% u betaald dan slechts €40.50 per persoon.

*Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten, de reiskosten bedragen €0,30 per kilometer binnen Nederland
en €0,45 per kilometer in het buitenland. (deze wordt vanaf de grens berekend.)

Voor deelname vult u dan A.U.B. ons online inschrijfformulier in. Let op: het invullen van dit inschrijfformulier verplicht u tot niets, een inschrijving is alleen geldig wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen van uw inschrijving.